Wij maken van
jou egen online succes.

Echt waar!

Wij zijn een full service marketing agency, gespecialiseerd in het opzetten van effectieve online campagnes waarmee wij jou helpen aan leads, sales of sollicitanten.  

Online marketingbureau

Wij zijn Convins Marketing. Hét full-service online marketing bureau in Utrecht. Met ons team van specialisten helpen wij bedrijven hun doelen te bereiken door gebruik te maken van de kracht van online marketing. Zo kan jij razendsnel groeien met je onderneming terwijl je hier meer vrijheid voor terugkrijgt.

Of je nu je positie in zoekmachines wilt verbeteren, je aanwezigheid op sociale media wilt vergroten of gerichte advertentiecampagnes wilt uitvoeren, wij draaien onze hand er niet voor om! 

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en dus ook zijn eigen op maat gemaakte strategie nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat elke campagne die wij maken anders en authentiek is, passend bij de klant en zijn doelgroep. We werken met je samen om je doelen in kaart te brengen en een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op je specifieke behoeften. Wij geloven dat je alleen successen boekt als je samenwerkt. 

Waar liggen jouw groeikansen?

Wil jij een vindbare website? Meer bereik of leads via social media? Of je social media kanalen vernieuwen? Onze specialisten helpen je graag hierbij. Bekijk hieronder waar jouw groeikansen liggen. 

Social Media​​ Advertising


Snel en doelgericht adverteren op jouw doelgroep via Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat of Linkedin. Voor ons is geen platform te gek!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zichtbaar zijn wanneer je toekomstige klant online naar
je op zoek is Target je toekomstige klant wanneer en waar je wil.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Organisch zo goed mogelijk zichtbaar zijn bij je doelgroep op Google. Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt.

Social Media Recruitment

Wij vinden de juiste sollicitanten die bij je bedrijf passen via social media advertenties dankzij onze data gedreven aanpak.

Content & design

In de wereld van advertentie's zijn content en design één van de belangrijkste dingen om op te vallen tussen de massa.

Social Media Beheer

Wij zorgen voor zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit op jouw online kanalen zonder dat dit jouw tijd kost.

Online Marketing

Social Media Advertising

Op social media adverteren is een slimme manier om je bedrijf, product of dienst te promoten. Je profiteert namelijk van een ontzettend groot bereik. Via de social media platformen kan je meer bekendheid, verkopen, leads en inschrijvingen genereren. 

Wij maken advertenties voor op ieder platform. Onze social media specialisten geven jou of je bedrijf een boost op Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn of Pinterest. Dit doen we altijd op basis van data, analyse en een bak aan ervaring. Wij starten onze campagnes niet op basis van onderbuikgevoel maar op basis van data en ervaring. 

Zij gingen jou al voor

Google Advertising

Wanneer een potentiële klant op zoek is naar je product of dienst wil je zo hoog mogelijk zichtbaar zijn in Google. Het is bij een Google Ads campagne essentieel dat je de juiste zoekwoorden gebruikt en niet te vergeten de juiste zoekwoorden uitsluit. Je wil namelijk niet betalen voor kliks die niks opleveren. 

Voordat wij aan de slag gaan maken we een uitgebreide zoekwoord strategie, hierbij bekijken we jouw branche en de potentie. Wij weten namelijk waar mensen op zoeken, hoe vaak dit per maand gebeurt, hoeveel mensen we daarvan op jouw website kunnen krijgen en in welke regio dit is. Al deze date is de start van onze campagne.  

Korte lijntjes met onze specialisten

Elke klant ontvangt zijn of haar eigen specialist. Door een persoonlijk WhatsApp kanaal sta jij altijd direct in contact met de specialisten van Convins Marketing.

Wil je ons een vraag stellen of samen even je plannen bespreken? Deel deze dan rechtstreeks, snel en eenvoudig met jouw specialist. De digitale wereld is voor veel mensen een doolhof zonder uitgang. De ontwikkelingen gaan snel en als het je vak niet is, dan kan het knap lastig zijn om de wondere wereld van online marketing te begrijpen. Wij helpen je graag!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Recruitment advertising

Hoeveel geld, tijd en energie heb je al besteed aan dure wervingsbureau’s, recruiters en jobboards? Waarschijnlijk een hele hoop. Door gebruik te maken van online recruitment via social media bereik je heel specifiek de juiste doelgroep. Het doel van online recruitment campagnes is het opbouwen van een sterk werkgeversmerk en het aantrekken van toptalent voor je vacatures. 

In Nederland is maar een heel klein deel van de beroepsbevolking actief op zoek naar een nieuwe baan. Bijna de helft van de beroepsbevolking is latent werkzoekend. Met recruitment advertenties kan je deze doelgroep bereiken tegen een zeer lage prijs. Door het optimaal inzetten van online advertenties bezorgen wij jou direct meer sollicitanten. Door onze ervaring en door gebruik te maken van data weten we precies hoe we de juiste mensen benaderen passend bij de vacature. 

Zij gingen jou al voor

Use this short paragraph to explain how you will deliver this benefit to the visitor if they decide to work with you.

Onze belofte en werkwijze

1

Wij werken in een klein team van specialisten

Elke klant ontvangt zijn of haar eigen specialist die altijd voor je klaar staat. Wij communiceren via Slack met onze klanten zo hoef je niet dagen lang te wachten op een reactie.

2

Alles onder éen dak is wel zo handig

Heb jij geen zin om voor verschillende onderdelen verschillende marketingbureaus in te moeten schakelen? Wil jij kunnen schakelen met één bureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

3

Data gedreven online campagnes werken

Het grote voordeel van online marketing is dat alles meetbaar en dus inzichtelijk is. En cijfers spreken de waarheid. Wij starten campagnes dus op basis van onze data en ervaring.

Koffie'tje doen?

Thee'tje kan ook!

Benieuwd hoeveel jij kunt profiteren van creatieve social advertising, zin om te sparren of wil je gewoon eens kennismaken? Laten we elkaar snel leren kennen. We horen graag alles over jouw merk en je doelen en vertellen met veel plezier meer over onze campagnes en mogelijkheden.